Wero Service en Dienstverlening

Wie zijn wij?

 

De verkeersregelaars van WERO Service en Dienstverlening staan elke dag voor u klaar. Veiligheid en betrouwbaarheid; dat staat bij ons voorop. Wij zorgen voor veilige situaties, voor u en alle anderen op de weg.

 

Wij zijn specialisten als het gaat om het inzetten van beroepsverkeersregelaars. Tijdens een infra-, bouw- of groenvoorzieningsproject leiden wij alles in goede banen. Het regelen van het verkeer op een evenement? Ook daarvoor draaien wij onze hand niet om. Met een groot netwerk aan  verkeersregelaars in voornamelijk zuid-west Nederland,  (andere gebieden zijn bespreekbaar) kunt u altijd op WERO Service en Dienstverlening bouwen.

 

Kwaliteit en veiligheid

Service, kwaliteit en een professionele uitstraling: dat staat bij WERO Service en Dienstverlening op één. Onze medewerkers zijn opgeleid tot bevoegd verkeersregelaar en gecertificeerd volgens overheidsnormen. Ze hebben een VCA- en GPI-certificaat. Veel van onze verkeersregelaars zijn daarnaast in het bezit van een BRL9101-certificaat. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: de veiligheid van de verkeersregelaars en weggebruikers staat altijd voorop.

 

Verkeersregelaars

Onze verkeersregelaars houden van hun werk. Een kleine of grote opdracht? Ons team is van alle markten thuis. Voor elke opdracht krijgen de verkeersregelaars uitvoerige instructies over hun taken. Ook eventuele risico’s worden besproken. Onze verkeersregelaars gaan goed voorbereid de weg op.

 

Het gaat natuurlijk om de inhoud, maar het oog wil ook wat. Onze verkeersregelaars zijn altijd netjes gekleed en hebben een professionele en betrouwbare uitstraling. Ook hechten we veel waarde aan de sociale vaardigheden van onze medewerkers. Ze kunnen verkeerssituaties in duidelijke taal toelichten.

 

Wilt u meer weten over WERO Service en Dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 06-2797 1662 of werosd@zeelandnet.nl. Wij vertellen u graag meer.

 

 

 

Algemene Leveringsvoorwaarden
PDF – 129,3 KB 602 downloads
Rating: 3.7 sterren
10 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.